Overslaan naar content

Noem ons maar MICE.

MICE Operations, aangenaam. Wij bouwen iedere dag aan betere oplossingen om het werk van event planners makkelijker te maken.

Made with ♥ in Breda

In het zuiden vol zon.

Bij MICE Operations werken we sinds 2014 aan het leuker én makkelijker maken van eventplanning. Kom je bij ons werken, dan maken we een plekje voor je vrij op ons sfeervolle kantoor in een van de mooiste wijken van Breda, natuurlijk met alles wat je nodig hebt én wat je soms iets minder nodig hebt. Zoals een bar, sjoelbak en karaokeset. En oja: natuurlijk hebben we de beste koffie.

Wat we belangrijk vinden.

Een goede balans

We werken om te leven en niet andersom. Overwerken doen we dus liever niet. 

Ontspanning en 'brabantse' gezelligheid

We houden van gezelligheid. Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, bedrijfsfeestjes en iedere dag een goed verzorgde lunch op kantoor. We vieren onze successen en zorgen graag goed voor onze mensen!

Persoonlijke ontwikkeling

Wij blijven doorontwikkelen. En dat geldt dus ook voor onze mensen. We bieden graag ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Iedereen is belangrijk

We zijn een team. Geen corner office in ons kantoor: MICE kent een platte bedrijfscultuur. Jouw ideeën zijn welkom, jouw input is belangrijk. Of je nu een week, maand of jaar bij ons werkt!

Een goede sfeer

Inkoppertje misschien, maar wij staan voor een goede werksfeer. En dat is niet alleen gezelligheid. Het is ook transparantie, respect en vertrouwen.

MICE to meet you!

Als je voor MICE komt werken, ben je natuurlijk benieuwd wie je collega’s worden. We stellen ons bonte gezelschap graag aan je voor.

Dennis

Management

Timo

Management

Rob

Account Manager

Romy

Account Manager

Laura

Project- en Office Manager

Thijs

Management

Damian

Product Owner

Amy

Marketing Manager

Wouter

Management

Marten

Developer

Ivo

Developer

Tjeu

Support Agent

Jip

Content Marketeer

Frank

Developer

Boye

Account Manager

Myrthe

Copywriter

Mathias

Developer

Fred Schnitzel

Kantoorhond

Maya

Project Manager

Folkert

Implementatie Specialist